Attic Lab e un loc de poveste în inima Bucureștiului,aflat la câțiva metri de kilometrul zero al României, înimediata vecinătate a spitalului Colțea. Mansarda, care e completată de minunata grădină de leandri de pe acoperișul clădirii, a început să primească oaspeți într-un regim super-exclusivist acum șapte ani.
Attic Lab e studioul lui Adrian Hădean, locul în care se filmează interviurile cu celebrități difuzate la tv sub titlul “La cină”, locul în care Adrian își filmează, fotografiază și scrie rețetele, dar peste toate, e locul în care Adi le oferă oaspeților săi experiențe gastronomice spectaculoase, plecând de la rădăcinile sale înfipte adânc în solul Transilvaniei natale.


    Chef's Table: BBQ


    Jalapeno Watermelon BBQ Ribs Recipe!


    Maple Bourbon Pork Belly Burnt Ends Recipe!


    Honey Bacon BBQ Chicken Lollipop Recipe


    The world's BEST BARBECUE FESTIVAL


    The Tastiest Bites


    Street Food: USA


    American Barbecue Showdown