This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

BBQ PORK SHANK, SKIN ON

Descriere: ciolanul crud este condimentat și copt la temperatură joasă, apoi afumat cu fum din rumeguș.

Consum: Produsul poate fi consumat rece, dar e posibil să vă placă mai mult cald. El poate fi încălzit după scoaterea din ambalajul original, astfel: așezați produsul pe foaie de copt într-o tavă. Încălziți la 180°C pentru 10-12 minute. Pentru o crustă crocantă, scoateți produsul din cuptor, încălziți cuptorul la 230°C și puneți din nou produsul în cuptor pentru 4-6 minute.

Poate conține urme de: soia, gluten, lactoză, țelină, migdale, lapte, muștar

Gramaj: 850 g

Condiții de păstrare: 2-4°C A se consuma în 24 de ore după deschiderea ambalajului. A nu se congela. Valabilitate în ambalajul vidat: 30 zile

BBQ SAUSAGES

Descriere: cârnați copți la temperatură joasă și afumați cu rumeguș.

Consum: produsul poate fi consumat rece sau cald. Încălzirea se poate face pe grătar, în tigaie sau la cuptor (5-6 minute la 180°C

Poate conține urme de: soia, gluten, lactoză, țelină, migdale, lapte, muștar

Gramaj: 500 g

Condiții de păstrare: 2-4°C A se consuma în 24 de ore după deschiderea ambalajului. A nu se congela. Valabilitate în ambalajul vidat: 30 zile

BBQ PORK COLLAR ROAST

Descriere: ceafă de porc coaptă la temperatură joasă și afumată cu rumeguș.

Consum: produsul poate fi consumat rece, tăiat în felii subțiri, sau cald, în felii cu grosimea de 1-1.5 cm. Puteți încălzi produsul la cuptor, 6-8 minute la 180 de grade Celsius, pe tigaie, 2-3 minute sau pe grătar.

Poate conține urme de: soia, gluten, lactoză, țelină, migdale, lapte, muștar

Gramaj: 1 Kg

Condiții de păstrare: 2-4°C A se consuma în 24 de ore după deschiderea ambalajului. A nu se congela. Valabilitate în ambalajul vidat: 30 zile

Chef's Table: BBQ


Jalapeno Watermelon BBQ Ribs Recipe!


Maple Bourbon Pork Belly Burnt Ends Recipe!


Honey Bacon BBQ Chicken Lollipop Recipe


The world's BEST BARBECUE FESTIVAL


The Tastiest Bites


Street Food: USA


American Barbecue Showdown